Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
mitrut92iba Membru

Data inscrierii: 09/Ian/2012 Mesaje: 196 Locatie: Reghin
|
|
Sus |
|
 |
AdBot
Robotelul cu reclame

Sus
|
|
 |
mitrut92iba Membru

|
|
Sus |
|
 |
mitrut92iba Membru

|
|
Sus |
|
 |
jackzorn Membru

Data inscrierii: 11/Feb/2012 Mesaje: 74 Locatie: Sibiu
|
Trimis: Sam Mar 03, 2012 3:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Ceva informatii despre performantele sale sportive?
|
|
|
Sus |
|
 |
arnold Membru

Data inscrierii: 19/Noi/2012 Mesaje: 85 Locatie: vatra dornei
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 4:01 pm Titlul subiectului: ....... |
|
|
jackzorn a scris: | Ceva informatii despre performantele sale sportive? |
In luna martie fac 40 de ani si am in spate 11 ani de culturism petrecuti in sala de antrenamente. Cele mai importante titluri pe care le-am obtinut sunt trei titluri de campion national si un loc trei la campionatele balcanice dar am multe cupe castigate la competitii mai mici prin diverse orase din tara.
|
|
|
Sus |
|
 |
Van Helsing Membru

Data inscrierii: 18/Aug/2012 Mesaje: 51 Locatie: Botosani
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 10:52 pm Titlul subiectului: Re: ....... |
|
|
arnold a scris: | jackzorn a scris: | Ceva informatii despre performantele sale sportive? |
In luna martie fac 40 de ani si am in spate 11 ani de culturism petrecuti in sala de antrenamente. Cele mai importante titluri pe care le-am obtinut sunt trei titluri de campion national si un loc trei la campionatele balcanice dar am multe cupe castigate la competitii mai mici prin diverse orase din tara. | arnold egal Costica Caileanu
|
|
|
Sus |
|
 |
arnold Membru

Data inscrierii: 19/Noi/2012 Mesaje: 85 Locatie: vatra dornei
|
Trimis: Sam Sep 14, 2013 5:12 am Titlul subiectului: Re: ....... |
|
|
Van Helsing a scris: | arnold a scris: | jackzorn a scris: | Ceva informatii despre performantele sale sportive? |
In luna martie fac 40 de ani si am in spate 11 ani de culturism petrecuti in sala de antrenamente. Cele mai importante titluri pe care le-am obtinut sunt trei titluri de campion national si un loc trei la campionatele balcanice dar am multe cupe castigate la competitii mai mici prin diverse orase din tara. | arnold egal Costica Caileanu  |
dada Van Helsing
|
|
|
Sus |
|
 |
|